0 produse, 0 lei Vezi cosul
Robinet 1/2 cu cap termostatic Heimeier K cu scala de marcaj temperatura
Cod produs: HEI628 | Producator:  Heimeier Germania |
Categoria: » Robineti si accesorii calorifere » Robineti termostatati
Pret vechi 85.00 lei
Pret: 80.00 lei   (tva inclus)
(-5% discount) Economisesti: 5 Lei
Pentru informatii: 0729 24 26 26 | comenzi@preturi-calorifere.ro
Detalii tehnice Robinet 1/2 cu cap termostatic Heimeier K cu scala de marcaj temperatura
» Robineti si accesorii calorifere » Robineti termostatati Robinet 1/2 cu cap termostatic Heimeier tip K cu scala de marcaj temperatura 6-28*C.
Clasa energetica: A
Gama de temperatura: 6 - 28*C
Protectie la inghet;
Doua cleme de limitare a temperaturii;
Producator: Heimeier Germania
Garantie: 5 ani

Capul termostatic Heimeier, are posibilitatea setarii temperaturii dorite precum si a temperaturii reduse, cu ajutorul scalei gradate de la 6 la 28*C, si posibilitatea blocarii setarii la o anumita valoare a temperaturii, sau pe un anumit domeniu de temperatura. Carcasa capului este confectionata dintr-un plastic extrem de rezistent la actiuni mecanice, (aproximativ 95 kgf ) si are un design atractiv. De peste 30 de ani de cand se fabrica pe scara larga, capul termostatic s-a realizat cu o singura dimensiune de filet pentru cuplarea pe ventil, astfel ca, in afara modelelor speciale, in rest toate capetele termostatice se pot cupla cu toata gama de ventile Heimeier, indiferent de anul de fabricatie al capului sau al ventilului.

Folosirea sistemului de robineti termostatati Heimeier pentru controlul  temperaturii interioare, prezinta foarte multe avantaje, asigurand confortul termic individual, adica un control local in functie de ocupantul incaperii si/sau destinatia acesteia, cu un consum de energie termica minim, fara sursa auxiliara de energie, cum este in cazul celorlalte sisteme de reglare si control a temperaturii. Practic, numai datorita senzorului cu lichid din interiorul capului thermostatic, se mentine temperatura camerei constanta la o valoare setata dorita de occupant, indiferent de conditiile exterioare, inlaturand astfel automatizarile mult mai sofisticate, scumpe, si de multe ori mai putin eficiente.
Robinetul termostatat Heimeier, reduce consumul de energie termica chiar cu 20% reducand astfel si costurile de incalzire si efectele poluarii mediului inconjurator. Robinetu cu cap termostatic Heimeier are o mare acuratete in reglajul temperaturii camerei.

Eticheta de eficienţă energetică A , pentru robinetele termostatice Heimeier.
Noul sistem european de clasificare a produselor, TELL, pentru etichetarea eficienţei energetice a robinetelor termostatice, oferă acum un ghid rapid de recunoaştere a produselor care pot economisi cel mai mult energia. După testarea cu succes la bine cunoscutul institut de testare a bunurilor de larg consum Stiftung Warentest, liderul de piaţă din Germania , Heimeier, pentru robinete termostatice, întruneşte condiţiile de aplicare a sistemului TELL pentru următoarele categorii de produse :
Cap termostatic DX
Cap termostatic K standard
Cap termostatic K cu poziţie zero
Cap termostatic K cu scală gradata
Cap termostatic K cu sensor la distanţă, 2m

Aceste produse Heimeier au fost desemnate ca având cea mai bună eficienţă energetică şi anume categoria A.
Folosirea pe scară largă a robinetelor termostatice cu eficienţă energetică ridicată este un important pas spre atingerea în viitor a ţintelor de protecţie prin climatul interior. Înlocuirea vechilor robinete termostatice din anii 70’ , 80’, este o investiţie mică cu amortizare rapidă luînd în considerare o posibilă economie de energie de 10%. Chiar mai eficient, este înlocuirea robinetelor manuale de radiator cu robinete termostatice moderne care pot produce o economie de energie de peste 20%.

În baza acestor fapte, a fost dezvoltat noul sistem de etichetare TELL (Thermostatic Efficiency Label).

Următoarele criterii de clasificare sunt esenţiale pentru etichetarea categoriilor de la A la F:
Efectul asupra temperaturii apei;
Hysteresis-ul;
Timpul de închidere;
Influenţa asupra presiunii diferenţiale.

Folosirea sistemului de etichetare este deschisă tuturor producătorilor care recunosc criteriile sistemului TELL. Totuşi, numai produsele care respectă normele EN 215, pot fi testate şi etichetate astfel.

Seriozitatea, calitatea si pretul produselor noastre ne recomanda

Avem o experienta de 18 ani pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea noastra.
» citeste

Calorifere port prosop

Întotdeauna ne dorim tot ceea ce este mai bun și mai frumos pentru locuința noastră. Ne place ca după munca istovitoare de la serviciu să ajungem acasă în propriul sanctuar, să ne simțim bine și să ne încărcăm bateriile pentru a doua zi. Ne preocupă designul interior al fiecărei încăperi din casă și punem un mare accent pe fiecare detaliu. Primul lucru pe care îl facem când ajungem acasă este să ne relaxăm... și unde o putem face mai bine dacă nu în propria baie, intr-o cadă înspumată și parfumată. Fiecare accesoriu de aici trebuie să fie în concordanță cu ambientul. Un important element de decor care nu trebuie să lipsească din nici o cameră de baie îl constituie caloriferul port-prosop care nu este doar un echipament care asigură sursa de încălzire a încăperii, el se transformă practic și într-un uscător de prosoape. 
» citeste

Producatorul de calorifere din aluminiu Ferroli

Vă puneți probabil întrebarea de ce caloriferele Ferroli ar trebui să fie primele în opțiunile dumneavostră? Pentru că radiatoarele din aluminiu Ferroli au o putere calorică foarte mare, dar și pentru că reprezintă o soluție eficientă și ușor de utilizat pentru modernizarea locuințelor, fie că vorbim de înlocuirea unor elemenți clasici vechi, fie că vorbim de montarea lor în locuințe noi. Radiatoarele de încălzire din aluminiu Ferroli sunt în primul rând extrem de rezistente, deoarece sunt obținute prin turnarea sub presiune a unui aliaj special de aluminiu. Ele sunt compuse din elemente probate hidraulic la presiunea de 9 bar, atât individual cât și în bloc.
» citeste
Profilul caloriferelor din otel

Diferenta dintre latimea si profilul caloriferelor

Preturi-calorifere.ro comercializeaza o gama larga de calorifere.
» citeste
Calorifer din otel

Alegerea caloriferului, sfaturi utile

Caloriferul constituie unul din cele mai importante elemente ale instalaţiei de încălzire centrală, doare ce participă în mod direct în transmisia căldurii la încăpere. Din acest considerent rezultă necesitatea alegerii potrivite care va asigura menţinerea căldurii corespunzătoare în încăpere pe care o va încălzi.
» citeste
Calorifere Purmo

Istoria mărcii Purmo

Purmo este numele unei mici localităţi din partea central-vestică a Finlandei.  În 1952 în această localitate trei colegi au pus bazele unei întreprinderi de dimensiuni reduse care producea unelte agricole.
» citeste
Heimeier, Pneumatex, TA

Pneumatex, TA si Heimeier sunt acum o singura companie de exceptie numita TA Hydronics.

TA, un lider mondial in solutii de echilibrare hidraulice si Heimeier, producatorul numarul unu din Germania pentru control termostatic, pentru a crea un brand premium. Operand sub noul nume TA Hydronics, integrarea formala a celor trei lideri a ridicat standardul in domeniul hidraulicii. Cu cele mai bune creiere si produse din industrie unite sub un singur nume, TA Hydronics este acum liderul mondial in expertiza sistemelor de distributie hidraulica.
» citeste