You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 Pret |
0 produse, 0 lei Vezi cosul
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY ord' at line 1


Categoria:
Pentru informatii: 0729 24 26 26 | comenzi@preturi-calorifere.ro
Detalii tehnice

Seriozitatea, calitatea si pretul produselor noastre ne recomanda

Avem o experienta de 18 ani pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea noastra.
» citeste

Calorifere port prosop

Întotdeauna ne dorim tot ceea ce este mai bun și mai frumos pentru locuința noastră. Ne place ca după munca istovitoare de la serviciu să ajungem acasă în propriul sanctuar, să ne simțim bine și să ne încărcăm bateriile pentru a doua zi. Ne preocupă designul interior al fiecărei încăperi din casă și punem un mare accent pe fiecare detaliu. Primul lucru pe care îl facem când ajungem acasă este să ne relaxăm... și unde o putem face mai bine dacă nu în propria baie, intr-o cadă înspumată și parfumată. Fiecare accesoriu de aici trebuie să fie în concordanță cu ambientul. Un important element de decor care nu trebuie să lipsească din nici o cameră de baie îl constituie caloriferul port-prosop care nu este doar un echipament care asigură sursa de încălzire a încăperii, el se transformă practic și într-un uscător de prosoape. 
» citeste
Profilul caloriferelor din otel

Diferenta dintre latimea si profilul caloriferelor

Preturi-calorifere.ro comercializeaza o gama larga de calorifere.
» citeste
Calorifer din otel

Alegerea caloriferului, sfaturi utile

Caloriferul constituie unul din cele mai importante elemente ale instalaţiei de încălzire centrală, doare ce participă în mod direct în transmisia căldurii la încăpere. Din acest considerent rezultă necesitatea alegerii potrivite care va asigura menţinerea căldurii corespunzătoare în încăpere pe care o va încălzi.
» citeste
Calorifere Purmo

Istoria mărcii Purmo

Purmo este numele unei mici localităţi din partea central-vestică a Finlandei.  În 1952 în această localitate trei colegi au pus bazele unei întreprinderi de dimensiuni reduse care producea unelte agricole.
» citeste
Heimeier, Pneumatex, TA

Pneumatex, TA si Heimeier sunt acum o singura companie de exceptie numita TA Hydronics.

TA, un lider mondial in solutii de echilibrare hidraulice si Heimeier, producatorul numarul unu din Germania pentru control termostatic, pentru a crea un brand premium. Operand sub noul nume TA Hydronics, integrarea formala a celor trei lideri a ridicat standardul in domeniul hidraulicii. Cu cele mai bune creiere si produse din industrie unite sub un singur nume, TA Hydronics este acum liderul mondial in expertiza sistemelor de distributie hidraulica.
» citeste