0 produse, 0 lei Vezi cosul
Set robineti calorifer Heimeier tip DX
Cod produs: SRCH | Producator:  Heimeier Germania |
Categoria: » Robineti si accesorii calorifere » Robineti termostatati
Pret vechi 111.00 lei
Pret: 98.00 lei   (tva inclus)
(-11% discount) Economisesti: 13 Lei
Pentru informatii: 0729 24 26 26 | comenzi@preturi-calorifere.ro
Detalii tehnice Set robineti calorifer Heimeier tip DX
» Robineti si accesorii calorifere » Robineti termostatati

SET robinet cu cap termostatic 1/2" Heimeier tip DX + robinet retur 1/2 Heimeier Regutec.
Producator: Heimeier Germania
Garantia oferita de producator este de: 5 ani
Clasa energetica: A
Setul cuprinde:
Robinet termostatat 1/2" Heimeier;
Cap termostatat Heimeier DX;
Robinet retur 1/2" Heimeier Regutec;

Heimeier este simbolul calitatii asigurate de tehnologia germana de vârf, calitate recunoscuta mondial prin obtinerea a patra oara consecutiv a calificativului SEHR GUT
El se compune din cap termostatat si robinet de radiator. Odata montat pe radiator, robinetul termostatic va face un reglaj continuu, mentinând temperatura interioara la o valoare constanta dorita, indiferent de scaderea temperaturii exterioare.

10 motive pentru a utiliza robinetul termostatat Heimeier
1. Economie de energie termica
Utilizand energia termica libera provenita de la alte surse din camera, robinetul termostatat Heimeier, reduce consumul de energie termica a sursei de incalzire (chiar si cu 20%), asta insemnand reducerea costurilor de incalzire si in acelasi timp reducerea poluarii mediului. Totodata Heimeier respecta standardul ISO 14000, adica fabrica nu polueaza mediul inconjurator.
2. Confort termic interior
Robinetele termostatate Heimeier mentin constanta temperatura in camere, independent de conditiile climatice exterioare. Robinetele termostatate Heimeier permit reglarea temperaturii in raport cu cerintele individuale, asigurand confortul termic pentru fiecare utilizator in parte.
3. Corp robinet
rezistent la coroziune
Toate corpurile de robinet Heimeier sunt din bronz, care este rezistent la coroziune (inclusiv dezincare). Datorita suprafetei interioare bine finisate, robinetele Heimeier sunt caracterizate printr-o rezistenta hidraulica scazuta (coeficient de debit kv mare) si un nivel scazut de zgomot.
4. Acuratete de reglaj
Hysteresis-ul capului termostat este unul dintre cei mai importanti factori, determinand acuratetea reglajului. Cu cat hysteresis-ul este mai mic, cu atat reglajul temperaturii camerei este mai exact. Robinetele termostatate Heimeier au cel mai scazut hysteresis (0.2 K).
5. Nu necesita intretinere
Prin folosirea imbinarii metal-metal intre insertia si corpul robinetului (imbinare alama–bronz) si a celor doua O-ringuri care etanseaza axul si arcul robinetului, se asigura o etansare perfecta a robinetului. Resortul puternic de pe axul robinetului il protejeaza contra blocarii dupa o lunga perioada de timp de inchidere la maxim (perioada de vara).
6. Senzor de temperatura cu lichid
Toate capetele termostat Heimeier sunt prevazute cu senzor de temperatura cu lichid. Heimeier a fost prima firma din lume care a inceput productia capetelor termostat prevazute cu acest tip de senzor. Cei 30 de ani de experienta au demonstrat ca numai capul termostat cu senzor cu lichid asigura o reglare foarte buna a temperaturii, si asigura garantia unei functionari corespunzatoare a instalatiei.
7. Versiunea standard asigura toate functiunile
Cel mai popular model de cap termostat Heimeier (capul K), asigura toate functiunile de baza ale unui cap termostat. Este prevazut cu scala de setare a celor mai frecvente valori de temperatura; setare de baza 20°C, temperatura redusa (14°C), protectie la inghet (6°C), etc., si posibilitatea de limitare a domeniului de reglare sau de blocare pe valoarea setata.
8. Amortizarea investitiei
Robinetele termostatate Heimeier au cel mai bun raport calitate/pret, costul lor fiind amortizat in scurt timp.
9. Imbinare universala
Heimeier ofera 120 de tipuri de robinete si 60 de tipuri de capete termostat. Cu toate imbunatatirile aduse gamei de produse, imbinarea filetata dintre capul termostat si robinet, a ramas aceeasi de 30 de ani. Asta inseamna ca orice cap termostat Heimeier se potriveste la orice robinet Heimeier, indiferent de anul fabricatiei, excluzand modelele speciale.
10. Cea mai buna calitate
Cel mai prestigios test in care produsele Heimeier au fost de patru ori consecutiv plasate pe locul 1, este „Stiftung-Waren-Test“ organizat de catre asociatia consumatorilor independenti din Germania. De asemenea in Olanda si Belgia, Heimeier a fost recunoscut numarul 1 in ceea ce priveste robinetele si capetele termostat. Robinetele Heimeier sunt certificate DIN EN ISO 9001. Cumparand orice robinet Heimeier in orice tara, poti fi sigur ca produsul are aceeasi calitate ca si cel care se gaseste pe exigenta piata germana.

 

Specificatii:

Seriozitatea, calitatea si pretul produselor noastre ne recomanda

Avem o experienta de 18 ani pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea noastra.
» citeste

Calorifere port prosop

Întotdeauna ne dorim tot ceea ce este mai bun și mai frumos pentru locuința noastră. Ne place ca după munca istovitoare de la serviciu să ajungem acasă în propriul sanctuar, să ne simțim bine și să ne încărcăm bateriile pentru a doua zi. Ne preocupă designul interior al fiecărei încăperi din casă și punem un mare accent pe fiecare detaliu. Primul lucru pe care îl facem când ajungem acasă este să ne relaxăm... și unde o putem face mai bine dacă nu în propria baie, intr-o cadă înspumată și parfumată. Fiecare accesoriu de aici trebuie să fie în concordanță cu ambientul. Un important element de decor care nu trebuie să lipsească din nici o cameră de baie îl constituie caloriferul port-prosop care nu este doar un echipament care asigură sursa de încălzire a încăperii, el se transformă practic și într-un uscător de prosoape. 
» citeste

Producatorul de calorifere din aluminiu Ferroli

Vă puneți probabil întrebarea de ce caloriferele Ferroli ar trebui să fie primele în opțiunile dumneavostră? Pentru că radiatoarele din aluminiu Ferroli au o putere calorică foarte mare, dar și pentru că reprezintă o soluție eficientă și ușor de utilizat pentru modernizarea locuințelor, fie că vorbim de înlocuirea unor elemenți clasici vechi, fie că vorbim de montarea lor în locuințe noi. Radiatoarele de încălzire din aluminiu Ferroli sunt în primul rând extrem de rezistente, deoarece sunt obținute prin turnarea sub presiune a unui aliaj special de aluminiu. Ele sunt compuse din elemente probate hidraulic la presiunea de 9 bar, atât individual cât și în bloc.
» citeste
Profilul caloriferelor din otel

Diferenta dintre latimea si profilul caloriferelor

Preturi-calorifere.ro comercializeaza o gama larga de calorifere.
» citeste
Calorifer din otel

Alegerea caloriferului, sfaturi utile

Caloriferul constituie unul din cele mai importante elemente ale instalaţiei de încălzire centrală, doare ce participă în mod direct în transmisia căldurii la încăpere. Din acest considerent rezultă necesitatea alegerii potrivite care va asigura menţinerea căldurii corespunzătoare în încăpere pe care o va încălzi.
» citeste
Calorifere Purmo

Istoria mărcii Purmo

Purmo este numele unei mici localităţi din partea central-vestică a Finlandei.  În 1952 în această localitate trei colegi au pus bazele unei întreprinderi de dimensiuni reduse care producea unelte agricole.
» citeste
Heimeier, Pneumatex, TA

Pneumatex, TA si Heimeier sunt acum o singura companie de exceptie numita TA Hydronics.

TA, un lider mondial in solutii de echilibrare hidraulice si Heimeier, producatorul numarul unu din Germania pentru control termostatic, pentru a crea un brand premium. Operand sub noul nume TA Hydronics, integrarea formala a celor trei lideri a ridicat standardul in domeniul hidraulicii. Cu cele mai bune creiere si produse din industrie unite sub un singur nume, TA Hydronics este acum liderul mondial in expertiza sistemelor de distributie hidraulica.
» citeste